Üdvözöljük!

 
c.a. Gramm 24Kc.a. Gramm 999
c.a. Gramm 22Kc.a. Gramm 925
c.a. Gramm 18Kc.a. Gramm 800
c.a. Gramm 14K 
c.a. Gramm 9K 
c.a. Gramm 8K 
Eredmény: 0 HUF
 

Kérjük adja meg a súly adatokat a táblázat megfelelő mezőiben!

Telefon: 0630-982-8333, 0630-936-4304


Törtarany felvásárlás

Miért szoktak az emberek eladni tört aranyat?
Hiszen ebben a formába lehet legbiztosabban tárolni pénzét. Előfordulhat, hogy az embereknek szüksége van pénzre, mert megszorultak. Ilyen esetekben szokott előfordulni az, hogy próbálják értékesíteni arany ékszereiket, tárgyaikat.

Az arany értéke 2000 óta tulajdonosainak csak hasznot hoz, hiszen egyre többen kezdték el felvásárolni a tört aranyat. Ebből utána ékszereket, tárgyakat készítetnek a cégek miután beolvasztatták azt. Régen vásárolt arany ékszereit nagy profital adhatja el napjainkban.
Gondoljon csak bele, ha vett volna egy gépjárművet anno annak értéke csak csökkent volna, de az arany árfolyama folyamatosan csak nőtt.

Mivel az arany nem kifogyhatatlan nemesfém így mindig nagy kereslet lesz erre a nemesfémre. Az aranynak megvan az a nagy előnye, hogy nem korrodálódik, ezért sose válik értéktelené. Mi megvásároljuk öntől arany ékszereit, tárgyait. Az arany és a tört arany felvásárlása mindig az aktuális árfolyam szerint történik. Felvásárlás előtt az Ön által felkínált nemesfémtárgyakat átvizsgálják az erre szakosodott becsüs kollégáink. Ekkor mérik meg a súlyát, aranysűrűséget…stb.


Vásárlási feltételek

Az eladásra kínált ékszert vagy más nemesfém tárgyat bevizsgálását szakképzett becsüs kollégáink végzik, mely során megállapításra kerül a pontos súly és aranytartalom, ez minden esetben szemrevételezéssel vagy savazással történik. A súly és aranytartalom megállapítása után kerül sor az árajánlattételre. A kifizetés történhet a helyszínen készpénzben vagy banki átutalással, az adózás rendjéről szóló törvény 17. § (9) bekezdésben meghatározott feltételek betartásával.

A vételi jegy kiállításához, szükség lesz minden esetben az Ön személyazonosságát igazoló okmány valamelyikére. Ez lehet személyazonosító igazolvány, útlevél, valamint új típusú vezetői engedély.

Törtaranyként mind fémjelzett, mind nem fémjelzett, de akár sérült ékszereket is azonos áron vásárolunk meg. Ha az ékszer idegen anyagot (kő, gyöngy, porcelán) tartalmaz, azt a vásárlás előtt eltávolítjuk.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Megadott áraink szerződött partnereink számára érvényesek!


Arany-ezüst felvásárlás

A felvásárlási ár, melyet arany, ezüst tárgyakért, (ékszer, befektetési arany/ ezüst tömb, érme…) kap, mindig az aktuális világpiaci ár, a nemesfém tisztasága (karátszáma), illetve a pontos tömegének függvénye.

A világpiaci árfolyamot – annak folyamatos ingadozása miatt – érdemes figyelemmel kísérni, hogy a lehető legkedvezőbb időpontban váltsuk pénzre értékeinket. A karátszám az arany és ezüst tisztaságát mutatja, mely másként fogalmazva az öntvények nemesfém tartalmát jelöli.

Ezt a számot ezrelékben adjuk meg, miszerint az abszolút tiszta nemesfém tartalom 1000/1000 tömegarányú, s innen haladunk visszafelé. Például egy 24 karátos aranytárgy 999,9 g tiszta aranyat jelöl, 1000 g aranyban. Az arany és ezüst tárgyak nemesfém tartalmán túl a pontos súlyát mindig a helyszínen, felkészült becsüs szakember méri fel.

Az ár egyszerű kiszámolására honlapunkon keresztül is van lehetősége: kalkulátorunk folyamatosan frissülve segít a pillanatnyi árérték megjelenítésében.
Felhívjuk figyelmét, hogy az arany-ezüst felvásárlás engedélyköteles tevékenység, ezért tájékozódjon, és mindig hiteles cégeket keressen fel eladásra szánt termékeivel.


Tört ezüst felvásárlás

Aranyba általában azért fektetnek az emberek, mert értékálló. Ugyanígy vélekednek az arany kistestvéréről, az ezüstről.

A korábbiakban sokan nem szívesen használták befektetésnek az ezüstöt alacsony árfolyama miatt, ám egyre kedveltebb befektetési formának bizonyul. Pont az alacsony árfolyama miatt az ezüst sokkal szélesebb körben elérhető a befektetők számára. Ezüstöt magánszemélyek is vásárolhatnak.

Az ezüst árfolyamának nagymértékű növekedése várható a következő 10-12 évben, ugyanis a felmérések azt mutatják, hogy a Föld ezüst készlete ennyi idő múlva fogy ki.

Az eladásra kínált tört ezüstöt az ékszerbecsüs szakemberek tesztsavakkal vizsgálják meg, így megállapítják a pontos értékét.

A világon az ezüst kitermelése Peruban a legmagasabb. Ezt Mexikó, Kína majd Ausztrália követi.

A legnépszerűbb ezüst kategóriák az ezüst ékszer, ezüst díszmű, ezüst érme, ipari ezüst.

Ha ezüstöt szeretne venni, eladni, vagy szaktanácsadásra van szüksége, mert nem tudja, merre induljon, forduljon hozzánk bizalommal! Keressen fel minket a megadott elérhetőségek egyikén!

Ezüst


Miért fektessünk aranyba?

Az arany befektetés kiváló választás mindazoknak, akik valamilyen stabil, biztonságos, érték- és időtálló, a világgazdaságtól és pénzügyi változásoktól független befektetési formát keresnek.

Az arany befektetés mellett több érvet lehet fel hozni. Az aranyat már az ókortól kezdve különleges becsben tartották, szépsége, csillogása kölcsönözte neki a „nemes” jelzőt, különlegessége ruházta fel magas értékkel. Mivel ritkasága és szépsége nem vonható kétségbe, ezért pénzügyi ingadozások, valutareformok, gazdasági válságok idejében is megtartotta értékét.

Aranyba fektetni azért is érdemes, mert egyegyetemes, univerzális fizetőeszközről beszélünk, amely függetlenül az adott ország valutájától, kultúrájától, hagyományaitól, politikai és gazdasági hátterétől, a világ bármely részén értékesnek számít. Az arany emellett egy likvid fizetőeszköz, vagyis bárhol, bármikor el lehet adni. Ebből kifolyólag funkcionálhat egy ország vésztartalékaként vagy kölcsönök esetén fedezetként is. Ráadásul pénzügyi szakértők is letették már voksukat az arany befektetés mellett, mondván, hogy magánszemélyeknek is ajánlatos lenne vagyonuk egy részét nemesfémben tartani.

Ne habozzon, kérjen tanácsot arany befektetés kérdésében!

Gondolkodjon előre, keressen időtálló megoldásokat!

Gold & Silver Partner tört arany és ezüst tárgyak felvásárlásával és eladásával foglalkozik, magas szinten, megbízható kollégákkal. Fontos tudnivaló, hogy az arany és ezüst felvásárlása hazánkban engedélyköteles, így érdemes profikra bízni ezeket a tevékenységeket. Ebben nyújt segítséget a Gold & Silver Partner.

Az arany és ezüst kereskedelme minden esetben két faktor függvénye, nevezetesen a súly és a karátszám, vagyis a tisztaság. Ezek becslése a helyszínen történik szakértők segítségével.

Miért érdemes aranyba/ezüstbe fektetni?

Az arany a legértékállóbb befektetési forma, mely minden ember számára elérhető. Stabil árfolyama lehetővé teszi az előretervezést és a biztos gyarapodást.

A tévhitekkel ellentétben az ezüst legalább annyira kedvező megoldás, mint az arany. A Föld ezüst készlete ugyanis kifogyóban van, elemzések szerint egy évtized múlva az eddig felhalmozott tartalékok száma drasztikusan csökkeni fog. Ebből kifolyólag értéke megnövekedik majd, mely az ezüsttulajdonosok malmára hajtja a vizet.

Miért adjuk el?

Értékállóságából fakadóan az arany és ezüst értékesítése kiváló módszer abban az esetben, ha ügyfelünk szorult helyzetbe kerül és gyorsan szeretne pénzhez jutni. Garantáljuk, hogy az Ön érdekeit szem előtt tartva, diszkréten végezzük munkánkat ebben az esetben is.

Fektesse be pénzét időállóan és ehhez hívja segítségül a Gold Silver Partnert. Szakavatott kollégáink várják hívását, hogy a legkedvezőbb megoldást találjuk meg az Ön számára.


Adja el ékszereit szorult helyzetében!

Sajnos a gazdasági válság sokakat utolér, elég egy rossz befektetés, vagy a munkahely elvesztése, esetleg a hitelárak drasztikus emelkedése és a kisebb vagyonnal rendelkezők hamar nehéz helyzetbe kerülhetnek. Ilyen esetben sincs minden veszve, hiszen ladhatja ezüst ékszereit az éppen aktuális árfolyamon, így gyorsan pénzbevételhez juthat a szorult helyzetben.

A törtezüst felvásárlás mára már egyre nagyobb népszerűségnek örvend, sokan élnek ezzel a lehetőséggel, ha hirtelen nagyobb összegű bevételre van szükségük. A törtezüst eladásával kizárólag olyan céget szabad megbízni, akik az éppen hatályos engedélyekkel rendelkeznek és minden törvényi előírásnak megfelelnek. A törtezüst felvásárlás mindig aktuális lesz, hiszen a nemesfémek értéke időtálló, ha árfolyama változik is, sosem válik értéktelenné kereskedelme során.

Ha Ön is nehéz anyagi helyzetbe került, forduljon cégünkhöz törtezüst eladásával, ezüst ékszerei értékesítésével! A tranzakciót a legnagyobb diszkrécióval végezzük, így Ön biztos lehet benne, hogy szorult anyagi helyzetére megoldást talál!